Αργοσχολία

Ίνταλως λειτουργεί η αργοσχολία (έναν πραγματικόν κκέις στάτι):

Κάθεσαι στο γραφείον σου, δουλεύκεις πας σε κάτι σημαντικόν (στην συγκεκριμένην περίπτωσην κάμνεις αίτησην για μιαν ωραίαν δουλειούαν στο Λίβερπουλ)

Έρκεται σου να πιεις καφέν.

Σηκώννεσαι, πάεις στην μηχανούαν του εσπρέσσο. Τσιλλάς το κουμπούιν τζιαι αντιλαμβάννεσαι ότι η μηχανούα άρκεψεν τζιαι στουππώννει, θέλει καθάρισμαν.

Βρίσκεις το φυλλάδιο με τες οδηγίες της μηχανούας (θωρείτε που πάω έννεν;).

Αννοίεις το αρμαρούιν με τα εργαλεία. Φκάλλεις την βαλιτσούαν με τα κατσιαβίθκια. Ποβιδώννεις το φιλτρούιν της μηχανούας πουκάτω. Κάμνεις του έναν γερόν πλύμμαν τζιαι βιδώννεις το στον τόπον του πάλαι.

Φυλάεις τα εργαλεία. Βάλλεις το νερόν να βράσει, καφέν μες το φιλτρούιν, κάμνεις έναν διπλόν εσπρέσσο.

Κάθεσαι.

Γράφεις μπλογκ ποστ για να μοιραστείς τα ευρήματα σου με την υπόλοιπην κουνοσσιυλλοκοινότηταν.

This entry was posted in Δουλειά οξά δουλεία, Ιστορίες and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

15 Responses to Αργοσχολία

  1. Ο/Η Helen λέει:

    Χα χα χα… έσσιεις μεγάαααή όρεξη μιλούμε! Αλλά καταλάβω πως γίνετε… είμαι σε παρόμοια φάση αυτό τον καιρό… να μεν σου πω αυτή ειδικά τη στιγμή… :p

    • Ο/Η marioscy λέει:

      Ελένη μου γενικά βρίσκω το πολλά δύσκολο να περιαυτολογώ (δύσκολο να το πιστέψεις, ξέρω). Γράφω την αίτηση τωρά τζιαι δακάτω πρέπει να τους πείσεις βασικά ότι η δουλειά εν κομμένη-ραμμένη πάνω σου (όι με την ρουσφετικήν έννοιαν). Τζιαι βαρκούμαι.

  2. Ο/Η Helen λέει:

    Ατε ρε συ!! Δώκε μέσα! Ψωμούδι μας κάτι τέτοια!! Αν την πιάσεις θα πάτε Λϊβερπουλ?? Αμάν! Διαλέγεις ξεπίτηδες ούλες τις πόλεις με ακαταλαβίστικη προφορά?? Ελπίζω να είναι κάτι καλό και να την πιάσεις! Σου αξίζει! Στέλλω θετική ενέργεια!! Εγώ είμαι σπίτι εδώ και 15 βδομάδες… Θυμάσαι ένα θέμα που με απασχολούσε?? Ε! Το λύσαμε… Τζαι είμαι ενα χοντρός κουννόσσιυλος ανευ προηγουμένου… όπως η φώτο στο φέιςμπουκ!

    • Ο/Η marioscy λέει:

      Αμαν! Μπράβο τζιαι συγχαρητήρια! Kolay gelsin! Ελπίζω νάσαι καλά τζιαι όλα ναν ΟΚ. Πότε με το καλό;

      Διώ μέσα μεν εχεις έννοιαν. Αν την πιάσω τη δουλειάν εννά φακκώ κουτρουμπέλλες για διάφορους λόγους: 1) μόνιμη δουλειά, 2) το Λίβερπουλ έχει θάλασσα (κάτι που οπτικά λείπει μου πολλά δαμαί τζιαι 3) εννά πηαίννω στην αγαπημένην μου ομάδα κάθε Σάββατο…άκρως επαγγελματικοί οι λόγοι μου όπως βλέπεις!

    • Ο/Η postbabylon λέει:

      Helen, an ekatalaba kala biiiig smile tziai xaroues tziai filouthkia:-)
      hihihi

  3. Ο/Η postbabylon λέει:

    an sou pw oti molis etoimasa aithshn enna pistepseis???
    ase, en pamen kala:-)

    • Ο/Η marioscy λέει:

      γιατί να μεν πιστέψω; ο κόσμος κινείται συνεχώς, τζιαι απ’ότι εκατάλαβα τόσα χρόνια στην Αγγλίαν, η ιδέα της μονιμότητας τζιαι του ‘job for life’ εν υπάρχει στην Β. Ευρώπην, συνέχειαν αλλάσσεις χώρον τζιαι δουλειάν.

  4. Ο/Η Αππωμένη λέει:

    Εντελώς φυσιολογική η αργοσχολία σου. Ποιος θέλει να σπαταλήσει τόση φαιά ουσία για μια αίτηση της οποίας το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο; Ενώ με την καφετιέρα; Το όφελος είναι άμεσο. Ενας διπλός εσπρέσσο! 🙂

    Καλή επιτυχία με την αίτηση. Οι λόγοι σου για το Λίβερπουλ εν υπεραρκετοί:)

  5. Ο/Η ρίτσα λέει:

    ha ha ha, φκάλλει πολλή θετική ενέργεια τούτο το ποστ και τα σχόλια πάντως, καλά έκαμες και το ξεκίνησες. καλημέρα! άτε, κι απο χρόνου με θάλασσα

  6. Ο/Η Leni λέει:

    ΕΛΕΟΣ. Ήταν σαν να εθκιάβαζα ποστ δικό μου που όμως εν τολμώ να γράψω γιατί «όπου τζαι να’σαι εν να ξεκινήσω». ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΥΝΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΟΡΗ ΜΟΥ!!!!

    Αχεμ.

    Σόρυ α.

Σχολιάστε