Το αρφάλιν της γης

Θκυό πράματα είπα να θκιαβάσω σήμερα. Το πρώτον εν έναν άρθρον του BBC που ασχολείται με το σκάνδαλο των κρεάτων που εξέσπασεν στην Ευρώπην. Σύμφωνα με το άρθρον, οι Εγγλέζοι σκέφτουνται να συγκροτήσουν μονάδαν καταπάτησης του εγκλήματος που έσιει σχέσην με την τροφήν (food crime unit). Τα κύρια είδη τροφής με τα οποία υπάρχει πρόβλημαν εν τα αλκοολούχα, το λάδι/ξύδι τζιαι φυσικά το κρέας. Δακάτω εβρεθήκαν σημαντικές ποσότητες κρέατος αλόγου σε είδη που επαριστάναν το βοδινόν, που το Lidl στο Marks & Spencer’s.

Σύμφωνα με το άρθρον του BBC, το αλογίσιον κρέας φτάνει στες αγορές της Αγγλίας μέσω ενός πολύπλοκου δικτύου προμηθευτών, σφαγείων τζιαι εταιρειών-μαϊμού που προστατεύκουν το όνομαν τζιείνων που εν πίσω τους. Τζιαι που βρίσκουνται τούτες οι εταιρείες-μαϊμού παρακαλώ, τουλάχιστον εγγεγραμμένες σε μητρώα; Σωστά εμαντέψετε. Στην πανμακάριστην νήσον του χρυσοπράσινου φύλλου, των αγίων, την κάποτε δασόεσσαν. Την Σάιπρους.

Πηγή: BBC. Κάμετε κλικ για το άρθρον

Πηγή: BBC. Κάμετε κλικ στην εικόνα για το άρθρον τζιαι παραπάνω λεπτομέρειες

Λαλώ τζι εγώ «μπράβο μας-πάλαι εκαταφέραμεν τα τζιαι μπήκαμεν στην Ευρωπαϊκήν ελίτ, όπως το ΑΠΟΕΛ.»

Συνεχίζω το αθκιασερόν μου θκιάβασμαν. Πάω στην σελίδαν της Guardian. Πάω στες μάππες, τζιαι θκιαβάζω τι τρέχει με την ομάδαν της Μονακό η οποία πέρσυ έτσι τζιαιρόν εξόθκιαζεν τους ππαράες του Ρώσσου δισεκατομμυριούχου Ριμπόλοβλεβ τζιαι αγόρασεν τον Φαλκάο τζιαι τον Ροντρίγκεζ. Επληρώνναν τόσα εκατομμύρια σε μισθούς που τους έκαμεν πρόβλημαν η Γαλλική ομοσπονδία γιατί οι φόροι που επιερώνναν ήταν ανύπαρκτοι σε σχέσην με τες άλλες ομάδες στο Γαλλικό πρωτάθλημαν. Τζιαι συνεχίζω να θκιαβάζω. Φέτος, η Μονακό επούλησεν η άφηκεν ελεύθερους 25 παίχτες, με μεγάλες μεταγραφές να φεύκουν οι 2 που ανάφερα πιο πάνω-τζιαι απορούν γιατί. Ο παρέας τούτος ο Ρώσσος λαλούν ότι μάλλον τον επάττισεν το διαζύγιον του τζιαι τα 3 δις και που έπρεπεν να πιερώσει της πρώην του. Η δεύτερη πιθανότητα είναι ότι αγκρίστηκεν γιατί το Μονακό εν του διά υπηκοότηταν τζιαι διαβατήριον τζιαι γι αυτόν άρκεψεν να πουλά παίχτες τζιαι να κόφκει τα πολλά έξοδα με την Μονακό. Το άρθρον συνεχίζει:

«Ο μεγιστάνας ήδη έσιει ΚΥΠΡΙΑΚΟΝ διαβατήριον αφού έζησεν τζιαι επένδυσεν αρκετά στο νησίν, αλλά σε αντίθεσην με το διαβατήριον του Μονακό, το Κυπριακόν εν τον προστατεύκει σε περίπτωσην που η Ρωσσία ζητήσει την έκδοσην του για οποιονδήποτε λόγον.» (τα κεφαλαία δικά μου)

Α ρε πατρίδα! Πάλαι έκαμες μας περήφανους. Βάλλεις τζιαι συ το λιθαράκιν σου στο να τρώμεν κρέας αππάρου μολυσμένον με τα ντοπαρίσματα τζιαι τα φάρμακα που τους μπήουν. Α ρε πατρίδα, που διας στέγην στον κάθε καταπονεμένον, κατατρεγμένον Ρώσσον μεγιστάναν που θέλει να πάρει τα βρωμο-εκατομμύρια του τζιαι να τα χώσει κάπου να μεν του τα φάει ο νόμος. Ότι σκάνδαλον φκει στον κόσμον το σιερούιν σου, που ασσέν τζιαι μιτσήν, πάλαι μέσα το έσιεις. Είσιεν εποχήν που όποιον καρυδότσουφλον εβυθίζετουν ανά το παγκόσμιον τζιαι επνίουνταν οι καημένοι οι (συνήθως Φιλιππινέζοι ή Αράπηες) ναύτες είσιεν ή την σημαίαν μας ή του Παναμά. Αν είμαστεν λλίον πιο μιάλοι ήταν να πουλούμεν όπλα, ναρκωτικά, να κάμνουμεν γενοκτονίες, αλλά εν είμαστεν ευτυχώς, τούτα κάμνουν τα άλλοι-εμείς δοκιμάζουμεν μόνον.

Αλλά πάλαι έκαμες μας περήφανους. Νήσος διεφθαρμένων πολιτικών, παπάων τζιαι κομματαρχών, βρωμισμένων οικονομικών, στημένων πρωταθλημάτων τζιαι ανεξέλεγκτης τουριστικής φουσκαλλο-ανάπτυξης που τρώει το περιβάλλον. Δεν έχω λόγια πιον. Κανεί.

This entry was posted in Πολιτικά τζιαι ιστορία and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Το αρφάλιν της γης

 1. Ο/Η ACEras Anthropophorum λέει:

  Όποιαν πατρίδαν τζιαι να θκιαλέξεις, όποια πατρίδα τζιαι να σου τύχει, θα έσιεις τους ίδιους λόγους να είσαι περήφανος ή να αντρέπεσαι. Εδώ στην Ελβετίαν του προτεστάντη, τζιαι δεν έμεινεν δολλάριον διεφθαρμένον που να μεν το επλύνναν, δεν έμεινεν fisc που να μεν το εκαταδολιέψαν. Οι μόνοι που είχαν @@ να τους κατατρέξουν εν οι αμερικάνοι τζιαι ήβραν πόσα εκατομμύρια τους κλέφτουν με την κάλυψην του Ελβετικού κράτους που προστατέφκει την τραπεζικήν εχεμύθειαν. Η μαφία δεν έχει πατρίδαν. Αν πάεις να σκαλίσεις τζιαι μες την καθαρήν city θα έβρεις τζιείνους που τα πουντζιάζουν. Αλλά δεν σε αφήννουν να κοντέψεις.

  • Ο/Η M λέει:

   @aceras σωστός, δεν διαφωνώ. Τζιαι στην Αγγλίαν το ίδιον είναι.
   @pikos apikos (φοβερόν nickname btw) η Κύπρος εν μια μπανανία της οποίας οι πολιτική ελίτ εν μες την πούγκαν έτσι τύπων σαν τον Ρώσον…
   @aqua υποθέτω πως το κρέας του αππάρου εν πιάννει την ίδια τιμή όπως το βοδινό. Άσε που σύρνουν μέσα αππάρους που τες ιπποδρομίες γεμάτους ντόπες…

 2. Ο/Η pikos apikos λέει:

  έσιει τζιαι συνέχεια η υπόθεση του ρώσσου.

  1) στα δικαστήρια για το διαζύγιο, όταν εμάχουνταν να χωρίσουν την περιουσία, αποκαλύφτηκε ότι είσιε ριάλλια χωσμένα στην κύπρο σε εταιρείες τζιαι τράστ. (είχε τζιαι 10% της τράπεζας κύπρου κάποτε)
  (http://www.theguardian.com/world/2014/may/19/russian-oligarchs-former-wife-wins-record-breaking-divorce-settlement)

  2) τούτος αγόρασε τον Σκορπιό που την Ονάση πέρσι μέσω τράστ στο όνομα της κόρης του. τζιαι ποιός ήταν καλεσμένος στο πάρτυ στον σκορπιό φέτος; Ο Νίκος Αναστασιάδης

 3. Ο/Η aqua λέει:

  Συγγνώμην εγώ να ρωτήσω που εν εκατάλαβα: εκτρέφεις αππάρους, σφάζεις τους τζαι πουλάς τους για κρέας κατσέλας; Τζι αν ναι, εν πιο φτηνόν δηλαδή να εκτρέφεις αππάρους που κατσέλες;

  Τα θερμά μου φιλιά!

  • Ο/Η aucerisier λέει:

   Εγώ δεν ηξέρω, αλλά υποθέτω ότι δεν τους εκτρέφουν τους αππάρους αντί των κατσέλλων, αλλά συνάουν τους όταν σκαρτάρουνται που τες υπποδρομίες. Αντίς να κάμνουν σσιυλλοτροφές που εν 9 € το κιλόν λιανική τιμή, διούν τους για βοδινόν που εν 20-50€.

 4. Ο/Η M λέει:

  Όι, τα σφαγεία εν στην Ρουμανίαν, η Κύπρος ΄έσιει τες θυγατρικές των θυγατρικών που παίζουν τους μεσάζοντες (οξά τες μεσάζουσες;)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s