Η Κύπρος του 2032 (Ε’)

Συνεχίζεται που το Δ’

___________________________

Ανατύπωση που την εφημερίδαν Η Πατρίς της Αθήνας

Επανάσταση τζιαι Ένωση με την Κύπρον

15 Αυγούστου 2032

Σήμερα οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας εκαταλάβαν την εξουσίαν που την ξενοκίνητην κυβέρνησην του Παρθένιου του Μόσχου. Οι φήμες για επέμβαση του στρατού επαληθευτήκαν τα χαράματα, άμαν δυνάμεις καταδρομών τζιαι τεθωρακισμένων εκαταλάβαν το Μέγαρο Μαξίμου τζιαι το κτίριο της Βουλής. Πολιτικές προσωπικότητες εκληθήκαν στην Ασφάλειαν Αθηνών για συνέντευξην. Φήμες για δολοφονίες μπλογκιστών τζιαι κακοποιήσεις πολιτικών κρατουμένων αποτελούν κακόβουλην προπαγάνδαν της ξενοκίνητης μπλογκόσφαιρας.

Ο πρώην ηγέτης της χώρας, Παρθένιος, εγκατέλειψεν την πατρίδαν στην ώραν της ανάγκης, τζιαι εκατέφυγεν στην Αλβανίαν. Ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατηγός Κολοκούθκιας, εδήλωσεν στο κρατικόν κανάλλιν ότι σκοπός της επέμβασης του στρατού ήταν να «παύσει ο διχασμός τζιαι να έρτει ομαλότητα στην χώραν». Ο στρατηγός εσυνέχισεν λέοντας: «Ελπίζουμεν ότι τούτη η επέμβαση εννάν η τελευταία φάση πριν την πραγματοποίησην του εθνικού μας πεπρωμένου-την δημιουργίαν της Μεγάλης Ελλάδας. Σε πρώτην φάσην, η παρούσα γεωγραφική επικράτεια του Ελληνικού κράτους, που την Κρήτην ως την Μακεδονίαν, θα επέλθουν υπό τον έλεγχον της Ελληνοκυπριακής Δημοκρατίας, σχηματίζοντας έτσι μιαν πιο μεγάλην πατρίδαν, πραγματοποιώντας το όνειρον της Ένωσης -όνειρον αιώνων εκατομμυρίων Μακεδόνων, Ηπειρωτών, Θεσσαλών, Πελοποννήσιων κλπ. Σε δεύτερον στάδιον, η νέα δυναμική κυβέρνηση θα επιδιώξη την προσάρτησην είτε με ειρηνικόν, είτε με βίαιον τρόπον όλων των χαμένων πατρίδων ανα τους αιώνας των αιώνων. Η μέχρι τούδε παραπαίουσα, καταχρεωμένη Ελληνική Δημοκρατία συνεπώς ήρτεν στο τέλος της, τζιαι σαν τον φοίνικαν αναγεννιέται που τες στάχτες η Νέα Ελληνική Αυτοκρατορία της Κύπρου, Ελλάδας τζιαι Λοιπών Αλύτρωτων Περιοχών. Υπό τον νέον καθεστώς, ο παρών πρόεδρος της ΕΚΔ, Νίκος Σαμψών, ανακηρύσσεται σε αυτοκράτοραν της νέας αυτοκρατορίας. Πρωθυπουργός της νέας κυβέρνησης διορίζεται ο Ττάσος Παπαδόπουλλος, ενώ Υπουργός Εσωτερικών τζιαι Άμυνας παραμένει ο Πόλυς Γιωρκάτζιης.

Παρακαλούνται ούλλοι να παραμείνουν ήρεμοι. Οι Ένοπλες Δυνάμεις επιθυμούν να επικρατήσει η ψυχραιμία τζιαι η λογική για να αποφευχθεί η αχρείαστη αιματοχυσία Ελληνικού αίματος. Μην προκαλείτε τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων. Παραμείνετε στα σπίθκια σας τζιαι θα σας ενημερώσουμεν μεταγενέστερα με νέες οδηγίες. Όλοι οι ξένοι εργάτες, αριστεροί, κομμουνιστές, Εβραίοι τζιαι άλλα περιθωριακά σύνολα παρακαλούνται να μεταβούν στον αστυνομικόν σταθμόν της περιφέρειας τους με όσα υπάρχοντα μπορούν να κουβαλήσουν σε 2 βαλίτσες. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Επισημαίνω ότι σήμερα, στην ένδοξον μέραν της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, το Έθνος εορτάζει την αναγέννησην του. Ζήτω το Έθνος!»

Μετά τες δηλώσεις του Στρατηγού Κολοκούθκια, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία εκαλωσόρισεν την νέαν τάξην πραμάτων, ελπίζοντας σε μιαν νέαν αρχήν για την δόξαν του Ελληνισμού. Φήμες για την συγκέντρωσην ξένων στρατευμάτων στα σύνορα της Νέας Αυτοκρατορίας είναι αβάσιμες τζιαι έχουν στόχον να επηρεάσουν αρνητικά το ηθικόν του λαού τζιαι των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ακμαιότατον το ηθικόν τζιαι είναι σε κατάστασην πλήρους ετοιμότητας για να αντιμετωπίσουν κάθε κίνδυνον, εσωτερικόν ή εσωτερικόν.

___________________________________

Συνεχίζεται-αλλά όπου τζιαι νάσαι ετέλειωσεν αγαπητοί αναγνώσται!

Advertisements
This entry was posted in Ιστορίες, Πολιτικά τζιαι ιστορία and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s