Επρηστήκαν

Επρηστήκαν αγαπητοί φίλοι. Τζιαι ο λόγος εν ο εξής:

(Μετάφραση που την σελίδαν του BBC)

Ο πρίγκηπας Γουΐλιαμ εμίλησεν για την ευτυχίαν του τζιείνου τζιαι της χαρτωμένης του Κατελούς του Μεσοχωρίτη (Kate Middleton), καθώς οι νοστοχάρτωτοι είδαν τες κκάμερες μαζίν για πρώτην φοράν.

Το ζευκάριν, τζιαι οι θκύο 28, εννά παντρευτούν την επόμενην Άννοιξην ή το Καλοτζιαίριν, αφού της έκαμεν πρότασην γάμου στες διακοπές τους στην Κένυαν.

Ο πρίγκηπας είπεν: » Ήταν τζιαιρός.  Είμαστεν τζιαι οι θκυό πολλά πολλά ευτυχισμένοι, όπως τα ππαλαζούθκια».

Έδωκεν της Κατελούς του το δαχτυλίδιν της μάνας του (της μακαρίτισσας της Νταϊάνας). «Σημαίνει πολλά για λλόου μου, όπως τζιαι η Κατελού σημαίνει πολλά. Ήταν λογικόν να της το δώκω.»

Τζιαι σχολιάζω: τζιαιρός να καταργήσουμεν πιον τούντο περιπαίξιμον. Το δαχτυλίδιν κύριε πρίγκηψ έν ήτουν της μάνας σου, ήταν δικόν μας εμάς που πιερώννουμεν φόρους για να καπαρτίζετε εσείς σαν τα πετινάρκα ποτζιεί ποδά. Εσού τζιαι ο αρφός σου, που μεταξύν σας έναν κύτταρον φαιάς ουσίας μπορεί να μεν έσιετε, άλλον που μιαν μόστραν εν τζιαι κάμνετε.

Επέψαν σας στα πιο ακριβά σκολεία, αλλά επειδή είσαστιν ματσούτζια έπρεπεν να παίξουν πελλόν οι καθηγητές για να περάσετε. Επέψαν σας στο πανεπιστήμιον τζιαι αλλάξετε πτυχίον 2-3 φορές γιατί εν σας εκάθετουν ιμιsh. Στο τέλος ο μιάλος νομίζω εκατάφερεν τζιαι αποφοίτησεν που το Τμήμαν Υποβρυχίας Καλαθοπλεκτικής του Πανεπιστημίου του Κώλου. Επειδή εν είχεν πολλύν ζήτησην το επάγγελμαν επήεν να γινεί αξιωματικός της αεροπορίας (τάχα), όπου εγίνην μεγάλον σκάνδαλον γιατί πας την αππωμάραν του ο πρίγκηψ επάρκαρεν ελικόπτερον αξίας £10 εκ. μες την αυλήν της χαρτωμένης του για σαρπράιζ.  Στο τέλος νομίζω εκατάφερεν τα τζιαι γίνηκεν ‘αξιωματικός’, έτο για να χαριεντίζεται στες παρελάσεις.

Ο άλλος, ο μιτσής ο Χάρης, επήεν ολόισια στρατιωτικήν σχολήν. Επιάαν τον βίντεο που εχρησιμοποιούσεν ρατσιστικήν γλώσσαν για ‘πλάκαν’ τζιαι απολογήθηκεν. Πιο παλιά επιάαν τον βίντεο που εφόρεν στολήν των ναζί σε ππάρτι μασκέ. Απολογήθηκεν. Μετά εγίνην τζιαι τζιείνος αξιωματικός, ήταν να τον πέψουν στο Ιράκ αλλά εμετανώσαν γιατί η παρουσία του θα έθετεν σε κίνδυνον τους συναδέλφους του λόγω του ότι εν ‘ελκυστικός στόχος’ για τους Ταλιπάν. Στο τέλος επέψαν τον στο Αφγανιστάν κρυφά, έκαμεν 2-3 μήνες σε πύργον ελέγχου της αεροπορίας τζιαι εστράφην. Έπιαεν τζιαι παράσημον.

Τούτοι οι θκυο οι τύποι εν μες σε ότι έχει να κάμει με στρατόν (εχτός που πόλεμον φυσικά). Παρελάσεις, τελετές, παρασημοφορήσεις, τα κοπέλιαν εν όπως τον αρκάστην. Κάθουνται στα παλατάκια, τρών, πίννουν, μάλλον χλευάζουν μας εμάς τους κοινούς (θνητούς) τζιαι πετούν ελικόπτερα για να δουν την χαρτωμένην τους. Δαμαί ο κόσμος καίγεται. Η κυβέρνηση κόφκει επιχορηγήσεις που εννά χτυπήσουν άγρια τα κατώτερα στρώματα. Κόσμος χάννει δουλειές, σπίθκια, τα πάντα. Τζιαι ακόμα πιερώννουμεν την νύφφην του πρίγκηπα τζιαι του κάθε πρίγκηπα. Ας πιαν τζιαι τζιείνοι δουλειάν τζιαι κανεί σιορ.

Επρηστήκαν βασικά, επρηστήκαν, ννα τζιαι αν εχαρτωθήκαν, ννά τζιαι αν επαντρευτήκαν!

Advertisements
This entry was posted in Πολιτικά τζιαι ιστορία and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Επρηστήκαν

 1. Ο/Η Helen λέει:

  Φίλε μου μου άρεσε πολύ το ποστ σου… νομίζω ζεις σε λάθος χώρα… εγώ στην αγγλία είδα πολλούς φτωχούς να «μεθούν» με το θέμα της μοναρχίας… είναι σωστά αυτά που λες… και τα βλέπουμε παντού… κάποιοι έχνουν κληρονομικό δικαιώμα στην «αβάτα» όπως τα βασιλόπουλα, κάποιοι το έχουν λόγω χρημάτων…τα βλεπουμε αυτά κι εδώ στην κύπρο… να σου θυμίσω κάτι που έλεγ ο κοινός μας φίλος ο «Χατζη-τρελός» (ξέρεις ποιόν λέω!)… εμείς χάσαμε στην εκκίνηση και θα τρέχουμε πάντα να προλάβουμε… άσχετο αλλά αυτό το Κατελού με κάνει πολύ να γελώ!!! φιλιά!

 2. Ο/Η postbabylon λέει:

  ναι ρε μαντα κουβέντα εν τούτη σιορ; ως τζιαι δαμέσα επελλάναν μας με τους ρογιαλς, νευριάζουν με πολλά τουτοι οι ορναμένταλς… Δαμέσα έγραφαν τα ταμπλοιντς οτι ο Αλμπέρ του Μονακό αγκρίστειν επείδη η κατελλού τζιαι ο Γουίλις του επισκιάσαν τα δικά του τα χαρτώσια… εσιέστειν ο φοράδα στο αλώνι βασικά.

  Εβαλα σουν μια ετοιμολογικήν ερώτησην στο γλωσσάριν, να μου πείς την γνώμη σου, tamam-mi?:-)

  • Ο/Η marioscy λέει:

   Πποστμπάμπυλον θεκκιου. Βασικά δακάτω έχει 2-3 μέρες εξιχάσαν τες περικοπές, την ανεργία, τον τριπλασιασμόν των διδάκτρων, τες διαδηλώσεις, τα πάντα, ασχολούνται όι με το νυφφικόν της Κατελούς, το δαχτυλίδιν, τους συμπεθθέρους, το ππάρτι, ελαωθήκαν σαν τους πεινασμένους που αντί για ψουμίν διούν τους θεάματα…

  • Ο/Η marioscy λέει:

   Α, έβαλα σου την ετυμολογίαν, εν που το gayret (= προσπάθεια), υποθέτω gayret etmek = καταβάλλω προσπάθεια κλπ…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s