Η Κορέα τζι η Κορέα τζι η Κορέα

Οι Εγγλέζαροι δακάτω αρκέψαν να βάλλουν πόσταν της Β. Κορέας. Εν νομίζω να είδα νέα τες τελευταίες μέρες χωρίς να μας πουν κάτι για τα πυρηνικά τους, για τον ‘πελλόν’ δικτάτοραν τους, για τον γιον του, την κόρην του, το πρόβλημαν τους με την Ν. Κορέαν τζιαι πάει λέγοντας.

Για να σας εξηγήσω τι σημαίνει τούτον, οι Εγγλέζοι μέσα μέσα θκιαλέουν έναν στόχον τζιαι λαλούν στα μίντια τους (όι να νομίσετε ότι τα μίντια λαλούν ότι θέλουν α) να ασχολούνται με τζείντο θέμαν. Πριν κανέναν χρόνον ήταν ο Μουγκάμπε τζιαι η Ζιμπάπουε. Κάθε νύχτα θωρείς τα νέα τζιαι έχει κάποιον ρεπορτάζ, συνήθως βιντεογραφημένο λαθραία (για να δείξει πόσο δικτατορικόν εν το καθεστώς) με κάποιον σούπερ φιλόδοξο μαλάκα δημοσιογράφον να μας δείχνει πόσον φτωχός τζιαι καταπιεσμένος εν ο κόσμος αλλού (για να δούμεν τζιαι πόσον ευτυχισμένοι είμαστεν εμείς στα σαλόνια μας που τους θωρούμεν).

Τούτον συνήθως εν οδηγεί πούποτε-εν καλόν για να αποσπά την προσοχή του κόσμου που τες περικοπές που εννα μας γαμήσουν χωρίς λιπαντικό για να μπορούν οι πάνω να συνεχίσουν να τρων τζιαι να πίννουν καλά. Τέλος πάντων. Αν είμαστεν τυχεροί εν μια αερολογική άσκηση των μίντια για να έχουν κάτι να ασχολούνται. Δυστυχώς κάπως έτσι αρκέφκουν τα Ιράκ τζιαι τα Αφγανιστάν. Αρκέφκουν τζιαι σαλαβατούν στα μίντια, λαλούν μας πόσο κακοί ένι, γιατί πρέπει η ‘διεθνής κοινότητα’ να επέμβει (οι USA δηλαδή τζιαι το κωλοσφότζιην τους οι Εγγλέζοι) τζιαι παν τζιαι κάμνουν τα πίλιες (δαμαί ήταν να πω ‘πούττους’ αλλά η πολιτική ορθότητα εν το επιτρέπει πιον, ακούεις φίλε Aceras;).

Η μόνη μου ελπίδα εν ότι οι Αμερικάνοι φοούνται να νικατωθούν τόσον κοντά στην Κίνα…προς το παρόν…

Advertisements
This entry was posted in Πολιτικά τζιαι ιστορία and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s