Ινχιούμαν ρισόρσες

Βασικά συνεχίζω που τζιαμαί που άφηκεν ο Αντώνης. Την Παρασκευήν που επέρασεν επήα σε συνέντευξη για μια δουλειάν, πάλαι δαμαί που δουλέφκω. Οι πιθανότητες να την πιάσω ήταν 50-50 βασικά, τζιαι στην συνέντευξη έν τα επήα άσσιημα, αν τζιαι εν επερίμενα πολλά γιατί υποψιάζουμουν ότι ήταν δουλειά κομμένη-ραμμένη για κάποιον άλλον. ‘Εν χάννουμεν τίποτε’ εσκέφτηκα την ώρα που επάτουν το κουμπί για υποβολή της αίτησης.

Εν Τρίτη σήμερα τζιαι ακόμα να μου πουν για νναι για όι. Βασικά επειδή εν με επιάν τηλέφωνον εχτές ξέρω ότι εν έπια την δουλειάν. Έννεν πρόβλημαν τζείνον. Το πρόβλημαν εν ότι εν σου λαλούν να ξέρεις τζιαι επίσημα. Στην περίπτωση που μου εδώκαν τη δουλειά που έχω τωρά, ετηλεφωνήσαν μου την ίδια μέρα τζιαι είπαν μου το. Στη συνέντευξη επήε τζιαι ένας συνάδελφος ο οποίος έν έπιαεν τη δουλειάν. Επέρασεν εφτομά να του το πουν, τζιαι εν τω μεταξύ εβρεθήκαμεν τζιαι έπρεπεν να παίξω πελλόν, ότι τάχα έν έξερα, γιατί πρέπει να τον ειδοποιήσουν που το Χιούμαν Ρισόρσες μίshιμου. Για να δείτε τι γάροι ένι, ο άλλος αγωνιά, καρτερά, έσιει οικογένεια τζιαι υποχρεώσεις, τζιαι τούτοι κάθουνται τζιαι ξιούν τ’αχαμνά τους 2-3 μέρες πριν να του πουν να γυρεφτεί αλλού.

Το Χιούμαν Ρισόρσες (Human Resources) ελαλούσαν το Περσονέλ (Personnel) παλιά. Η λέξη ‘χιούμαν’ υπονοεί ότι εν πιο ανθρώπινη υπηρεσία, ο άνθρωπος εν σημαντικός τζιαι εν η πρώτη έννοια που έχουν. Άππαρον με την βάκλαν που ελάλεν τζιαι η στετέ. Μάλλον ινχιούμαν ρισόρσες (inhuman resources) εν τούτοι, ανίκανοι ανθρωπίσκοι που κάποτε ίσως ήταν φοιτητές  μου τζιαι αντί να τους κόψω ελυπήθηκα τους τζιαι επέρασα τους.

Το ηθικό δίδαγμαν εν τούτον: αν έχεις έναν φοιτητή τζιαι αξίζει να τον κόψεις, μεν τον λυπάσαι-κόψε τον. Γιατί αν αποφοιτήσει εννά γινεί ανίκανος διαχειριστής με κκόμπλεξ σε γραφείον τζιαι εννά σου κάμει τη ζωή δύσκολη κάπου, κάποτε, είτε σε νοσοκομείο που καρτεράς με τες ώρες, είτε σε δημόσια υπηρεσία, είτε στο χιούμαν ρισόρσες της δουλειάς σου…

Advertisements
This entry was posted in Δουλειά οξά δουλεία and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s